Nu er de på spil igen, de store granvoksne flagermus. Jeg har for alvor lært dem at kende i år. De dukker op i min mave, når jeg i sårbarhed og ærlighed, vælger at træde ud af min komfortzone <3

Da jeg bød året 2015 velkommen, var det med nysgerrighed i mit sind og med Pippi’s motto i mit hjerte : Det har jeg aldrig prøvet før – så det klarer jeg helt sikkert.

Der er rigtig mange ting jeg ikke har prøvet før, en af dem er at skrive en Blog –  “så det klarer jeg helt sikkert”  :o) ….og her er jeg så med mit første indlæg, og i selskab med de store baskende flagermus :o)

Min tanke med min Blog, er i sårbarhed at dele stort og småt med jer. Dele hvordan jeg ser livet. Hvordan jeg ser og takler de udfordringer jeg møder, og hvad jeg gør for at udvikle mig som menneske / sjæl.

Jeg synes der er en tendens til at vi alle skal være perfekte og leve det lykkelige liv.  Den perfekte mor/far, det perfekte barn, den perfekte veninde/ven, den perfekte kollega, den perfekte partner osv….og det hele indhyllet i de “perfekte rammer”.

Hvad nu hvis det hele ikke er så perfekt ? Hvad nu hvis vi alle kunne smide “perfektheden” ud til højre og være os selv. Være ærlige og sårbare omkring hvad der rør sig i vores liv lige nu ? Jeg tror på at vi ville opdage, at det vi troede var perfekt – det der så perfekt ud udefra – også til tider har svære betingelser. Jeg tror på at vi ville kunne inspirere og løfte hinanden, ved også at dele vores sværeste stunder.  Jeg tror på at vi er sat på denne jord, for at lærer og udvikle os alene og sammen.

happines

Jeg kender det selv alt for godt. Har det meste af mit liv, forsøgt at gøre alt perfekt. At gøre alt det rigtige, sige alt det rigtige, opfører mig på den rigtige måde  – men hvem er det egentlig der bestemmer, hvad der er perfekt og rigtigt at gøre ?

Og det værste af det hele er, at i min bestræbelse på at gøre, sige og mene det rigtige/perfekte….. der er jeg kommet længere og længere væk fra mig selv og min kerne. En rejse der for mig og de fleste andre jeg har mødt på min vej, er startet i vores barndom / ungdom…..Vi mennesker er flokdyr – og det er skræmmende for de allerfleste at gå mod eller ved siden af flokken………..

Jeg håber at jeg i min sårbarhed, vil kunne inspirere dig, på din rejse i livet. I bund og grund er VI alle perfekte og ALT er perfekt – det føles bare ikke altid sådan, når vores tanker, ideer og illusioner brister eller ikke lever op til vores forventninger <3

Med ønsket om at du må få en dejlig aften. Jeg glæder mig til at møde dig i sårbarhed og ærlighed <3

 

 

 

 

 

6 Comments

  1. Stort tillykke med din blog Camilla
    Det bliver spændende at følge dig, og hvor har du ret søde. Tror der er mange der stræber efter at være så perfekte som mulig, og måske bunder det i angst for ikke at skille sig for meget ud og få andres misbilligelse.
    Held og lykke til søde og rigtig god december og jul Knus fra mig Vivi

    Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *