Kære dig <3

Var til lysfest lørdag aften, hos Heartmoves ved Sten Ørting. En rigtig dejlig aften med masser af lys og kærlighed på programmet.

Specielt vil jeg fremhæve en workshop som hed Heart Dance med danske Talasi og svenske Peter Elmberg. Det var en utrolig smuk og nærende oplevelse. Her blev vi guided igennem flere forskellige danseøvelser og fælles sang, alle med udspring i at sende massevis af  kærlighed til vores medmennesker og til os selv <3

Jeg vil dele den sidste øvelse med jer. Her stod vi i en rundkreds – to og to overfor hinanden, og skulle skiftes til at synge dette for hinanden :

I will always love you

Yes I do, Yes I do, Yes I do,

No, matter what you do <3

Hver gang når begge havde sunget, så skulle vi skifte til en ny partner. Jeg vil være ærlig og sige at det var en smule (læs: temmelig) grænseoverskridende de første par gange, men efterhånden blev det lettere. Stille og roligt løsnede vi op, blev mere modige og tog budskabet ind i vores hjerter og celler.

Hvem vil ikke gerne elskes uanset ?

Jeg kender det fra mig selv men også fra klienter i min klinik. Det er lettere at elske sig selv, når vi præstere noget godt – hvor imod de allerfleste har en tendens til at banke sig selv oven i hoved når det går knap så godt.

Vi skal lærer at elske os selv uanset <3

Vi skal lærer at elske os selv for alt hvad vi indeholder af gaver, evner, “fejl” og mangler. Vi er alle unikke og vi er på denne jord for at lærer – hver dag – hele livet <3

En kærlig opfordring til at du allerede i aften, inden du går i seng – stiller dig foran spejlet, kigger dig selv dybt i øjnene og siger I will always love you, Yes I do, Yes I do, Yes I do – No, matter what you do <3

Lad ordene sive ind i dit hjerte og celler – sug det til dig – du er elsket for den du er (punktum)

Og hvis det føles svært – så Faith it, till you make it <3

self-love

 

 

 

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *