Mange af os bærer rundt på den hemmelighed, at vi inderst inde ikke elsker og prioritere os selv nok  – og det kan have alvorlig negativ indvirkning på både vores fysiske og psykiske tilstand samt vores forhold til andre mennesker.  

innerchild

Kender du det, når dit indre barn føler sig såret, overset, nedprioriteret ? Det gør jeg !!!

Og som der står ovenfor i den lille grå kasse, så er det oftest i samspil med dem som betyder allermest for mig. Dem jeg er fortrolige med, her at de følelser kommer i spil.

Det er dem der kan sårer mig allermest –  dem der kan få mig til at føle mig som den mindste lille pige i verden. Dem som jeg synes “burde” vide bedre. “Burde” passe på mig. “Burde” se mig. “Burde” prioritere mig.

MEN helt ærligt, jeg burde jo være den der passede på mig, som prioriterede mig selv og dybt fra hjertet så mig selv og de behov jeg har.

 Det er et emne jeg har fordybet mig i og personligt arbejdet rigtig meget  med, da det har været et emne som har medvirket til mange tårer og forsmåede følelser hos mig gennem livet. Det er fortsat et emne jeg arbejder med og jeg er efterhånden kommet dertil hvor jeg er bevidst om hvad der er i spil………når jeg pludselig lukket min lille Camilla 4 år ud i det fri :o)

Min egen personlige erfaring er at jeg ikke kan lægge det ansvar over på andre mennesker. Et andet mennesker kan give mig alt den kærlighed i verden, alt den opmærksom jeg kan drømme om – MEN hvis ikke jeg selv har “sluttet fred” med mit indre barn, givet hende uanede mængder af kærlighed, tryghed og opmærksomhed og ved hvilke behov hun har …… så er der ingen anden der kan “fylde” det  hul op. Vi er nød til at elske og prioritere os selv, for at kunne tage imod fra andre.

Som kvinde og som mor har jeg været verdensmester i at tilsidesætte mig selv og mine behov. Der har ikke været grænser for hvad jeg kunne klare, selvom jeg var træt og udkørt. Måske du kender det ? Jeg tror faktisk det er noget de allerfleste kvinder/mødre kender. Vi fortsætter med dagens mange gøremål, selvom vi egentlig ikke orker det. Samtidig med at vi bliver mere og mere bitre, stædige, kede af det og fornærmede…… og da synes at vores partner BURDE kunne se at vi er trætte og hvad vi trænger til………Det er netop der – lige der – hvor de følelser kommer i spil, at vi er i kontakt med vores sårede og hungrende indre barn. Der hvor vi lukker vores indre barn ud i det fri , for fuld udblæsning – ofte til stor overraskelse og undren for vores omgivelser.

En kærlig opfordring til at du i disse dejlige og magiske juledage, lover at prioritere dig selv, at fylde dig selv op med hvad der nærer dig mest – så du har energi og overskud til at være dig med alt hvad det indebærer <3

Namaste og glædelig jul til dig

Camilla <3

You have to love

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *