its mineJEG VIL IKKE DELE …..fløj det ud af munden på mig, en helt almindelig torsdag for nogle uger siden. Det var nu ikke bamsen på billedet jeg ikke ville dele, men naturen af alle steder.

Ja, du læste rigtigt. Det var oprigtigt den følelse jeg havde i min krop og sind. Lige på daværende tidspunkt, ville jeg ønske at jeg havde haft eneret på naturen – i hvert fald på alle de steder som er helt unikke, smukke og power fulde for mig.

Selv om jeg kom i kontakt med flere skamfulde følelser ved at sige det højt – så var det samtidig så BEFRIENDE at gøre det alligevel <3

Kender du det når modsat rettede følelser har en lille “krig” kørende inden i dig ?

Følelser og tanker der får frit spil. De folder sig ud og kæmper om din opmærksomhed.

Det var præcis hvad der skete indeni mig den torsdag. Den voksne Camilla i mig, vidste godt at det ikke er muligt at få eneret over naturen – ej heller spots i naturen :o)  Hun víste at det var både pinligt og barnligt overhoved at tænke tanken. Men den lille Camilla i mig, ønskede det inderligt. Hun ønskede med hele sit hjerte, at bevare sine “hemmelige og trygge steder i naturen”.

Hun ønskede det så meget, at ordene fløj ud af munden på mig : JEG VIL IKKE DELE NATUREN MED DIG …… og jeg siger dig det var dejligt og befriende at sige. Det var som om, at  alle de svære følelser der havde samlet sig indeni i mig – pludselig fik plads og rum til at blive hørt og set. 

 Jeg så dem – jeg mærkede dem – jeg accepterede dem – jeg rummede dem

og resultatet var at de mistede deres kraft, og stille og roligt også deres hugtænder, klør og størrelse. Det var virkelig en dejlig oplevelse. Faktisk kunne jeg kort tid efter grine af mig selv på en super kærlig måde <3

Så kære dig der læser med <3 Min kærligste opfordring til dig, i denne smukke sommerferietid er :

Vær nysgerrig på de følelser og tanker der er på spil i dig og dit indre. Se dem og mærk dem med rummelighed og kærlighed. Giv dem taletid – lige gyldigt om det er den voksne eller barnet i dig, der har noget på hjertet. Sig dem højt …… også selvom det føles pinligt, barnligt, svært, latterligt …………..vis dem at de godt må være her og “smag” på dem. Hvorfor er de der ? Hvad dækker de over ?

Den indsigt jeg fik med mig omtalte torsdag var, at det slet ikke drejede sig om naturen. At det slet ikke drejede sig om at jeg ikke ville dele – men i stedet om at der stadig var noget i mig, som ikke så gerne ville se sandheden/virkeligheden i øjnene ….. men det er en hel anden snak ……….som jeg måske deler med dig en anden gang <3

I kærlighed, ærlighed og omsorg

Camilla <3

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *