all in

 

Kære dig <3

 

Kender du den følelse/tanke at hvis “bare” SÅ ville jeg kunne gå all in ?

Behovet for at der fortsat er lidt kontrol over situationen ?

 Behovet for at have en lille “buffer” i baghånden ?

 Behovet for betingelser for ?

Det gør jeg ihvertfald. I mine øjne kræver det mod, bevidsthed og frygtløshed at gå “ALL in” uden brug af nogen form for livrem og seler :o) Når jeg ser tilbage på mit liv, så kan jeg nævne utallige situationer, hvor jeg følte og troede jeg gik all in. Set i bakspejlet, så kan jeg ikke sige at jeg gik 100% ind i dem, uden at have en lille plan B. Det er da interessant, synes jeg. Specielt fordi jeg kan fornemme at jeg ikke er den eneste der har det sådan :o)

Jeg har spurgt mig selv, hvad er der det der gør at vi ikke tør gå linen ud ? Hvem er det vi lyver overfor ? Hvem eller hvad er det vi forsøger at skåne ?  Er det ok at stille sig tilfreds med 80-90% ? Er det noget alle gør ? Lever vi alle sammen lige under overlæggeren, for at sikre os vi ikke taber, falder, mister ?

Helt ærligt, så er det min fornemmelse at det er mere almindeligt at leve livet “middelmådigt” end det modsatte – i et ønske og håb om at beskytte sig mod det svære.

HAR VI FORTJENT DET <3

Derfra hvor jeg ser livet i dag – så er mit klare svar NEJ og atter NEJ !

Jeg mener at vi skal turde “springe ud fra 10 meter vippen” og gå ALL in i alt hvad vi laver i vores liv. og JA det er super skræmmende men også  fantastisk på en og samme gang :o) Livet kan mærkes på en helt særlig og passioneret måde. I mine øjne er det som om der kommer flere farver på hverdagen. Større følelser og sanselighed.

Personligt så øver jeg mig hver dag. Jeg siger ikke jeg er olympisk mester, men jeg er godt på vej :o) og jeg NYDER følelsen, når jeg går ind i et rum/situation med tillid, kærlighed og frygtløshed i mit hjerte – og en bevidsthed på at NU GØR JEG DET – og så må det briste eller bærer.

Så en kærlig opfordring til dig og din fredag. NYD LIVET – GÅ ALL IN – 100% – LEV – VIND – FÅ SUCCES – ELSK SOM DU ALDRIG HAR ELSKET FØR – GØR DET –   DU OG VERDEN FORTJENER DET <3

I kærlighed og omsorg

Camilla

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *