words-hurt-feelings

 

Kære dig <3

Har lyst til at starte min lørdag, med nogle tanker omkring ord. Det vi siger til hinanden og hvordan det bliver modtaget. Jeg er sikker på vi alle kender til situationer, hvor vi har sagt noget til at andet menneske, og de opfatter det på en hel anden måde end det var hensigten. WORDS HAVE POWER – Ja, det kan de have men så sandelig også det modsatte. 

Jeg mener det hænger sammen med omstændighederne og de involverede parter.

no-one-can-hurt-you

Personligt så kan jeg ikke sige mig fri for at nogen mennesker, kan sige ting til mig, hvor jeg lytter og smager på det de siger. Mens andre med selvsamme budskab, kan aktivere svære følelser i mig. Det er i grunden super interessant, at alt efter hvad vi hver især har med i vores “bagage”, kombineret med vores forskellige relationer -så kan vi enten såre eller heale <3

  Jeg synes ovenstående tekst siger det hele – Der ligger kæmpe gaver gemt til os, hvis vi tør se ærligt på dem. Jeg har en dyb passion og nysgerrighed, i at forstå mig selv og mine reaktioner. At lytte og smage på dem. At tillade mig at være ærlig og sårbar. At begive mig ud på den “bomlede” vej, for at se og forstå, hvad det er der bliver tricket i mig. Det kan være det, der bliver sagt. Det kan være måden, det bliver sagt på. Det kan være i situationen, hvor det bliver sagt. – Ofte er vi ikke engang selv bevidste om, hvad det var, der trickede i den givne situation. Andre gange er vi slet ikke i tvivl om, hvilke gamle minder/følelser der blev aktiveret. Fælles for alle vores reaktioner er at de resonere i oplevelser vi har haft tidligere i livet. De får os til at føle det samme igen, Mærke det samme igen, opfatte det samme igen.

Gamle sår som ikke er blevet healet – kan springe op, som trold af en æske, larme og gøre ondt. I grunden ikke mærkeligt at vi som mennesker/sjæle kan komme “galt afsted” i vores kommunikation med hinanden <_words_can_hurt_or_heal_small

Jeg tror ikke nogen mennesker kan sige sig fri for, at have såret et andet menneske (bevidst som ubevidst) – Jeg har helt sikkert og skulle det være gået ud over dig – så vil jeg gerne sige UNDSKYLD lige her <3

Jeg synes vi alle sammen har et ansvar, for det vi siger. Ikke derved sagt at det skal afholde os fra at sige vores sandheden. Men vi kan hver dag vælge at kommunikere ud fra vores hjerte og med en bevisthed. Hvad ønsker vi at formidle til vores modtager ?? Det er noget som jeg selv er meget opmærksom på – derfor var det også med stor overraskelse, da jeg tidligere på ugen fik et afslag fra Facebook på en begivenhed, som jeg ville booste, pga UANSTÆNDIGT SPROGBRUG !!

Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg lignede et stort spørgsmålstegn. WHAT …. hvad havde jeg skrevet ? Tankerne fløj igennem, hovedet på mig ……Det viste sig at det var følgende sætning, der kategoriserede mig for at bruge uanstændigt sprogbrug :

VERDEN ER ET FARLIGT STED AT VÆRE

Denne sætning kan skræmme en læser, og er derfor ikke tilladt at annoncere med. En sætning, der er taget ud af en sammenhæng omkring årsager til mange  allergier. Det ligger ikke naturligt til mig, at udråbe dommedags profetier, men alt kan opfattes forskelligt alt efter i hvilken sammenhæng de er sagt<3

 Jeg fik valget af facebook, om at ændre min tekst hvis jeg fortsat ønskede at booste mit begivenhed – eller lade den stå under begivenheder, som den gør nu. Jeg har valgt det sidste- da jeg i den grad kan stå inde for ovenstående sætning, i rette sammenhæng.  Der er fortsat ledige pladser til mit arrangement på torsdag d. 27/10 – 16 og du er hjertelig velkommen.

Ønsker dig en dejlig og nærende dag – HUSK at  vælg dine ord med omhu <3

I kærlighed og omsorg

Camilla

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *