Giv slip <3

Giv slip og lad dig flyde,

i kærlig nærvær, uden at yde.

Giv slip på dine tanker,

og lad dig følge et andet anker.

Giv slip på svigt og vrede,

og tillad dig i stedet at lede,

efter dybde og kontakt,

til noget større og intakt.

CAN Nov 16

trust-the-process

Disse ord kom til en mig, en særlig aften i Soulhouse, for nogle uger siden. En smuk aften, med fokus på vores krone chakra. En aften med  hengivelse og forbindelse,  til noget der er større end os selv og vores begrænsede tanker.

Jeg træner hver dag på at lytte til, og følge min indre stemme og fornemmelse. Det er min oplevelse, at det er herfra magien tager sit afsæt, i mit liv.  Det er smukt, det er power fuldt, det er magisk og så er det er stærkt vanedannende <3

På trods af ,at jeg mærker og oplever stjernestunder af magi og overflod, så vil jeg også være ærlig og sige, at jeg også fortsat oplever det modsatte. Jeg synes det er så spændende, når jeg oplever at jeg vipper fra min tillids tilstand til min kontrol tilstand. Hvad er det der driver mig ? Hvad det er der tricker mig ? I dag er jeg heldigvis kommet så langt, at jeg tør se på dette i ærlighed og med nysgerrighed. Min oplevelse er at mit behov for kontrol opstår, når jeg føler mig ekstra sårbar. Pludselig føles det bare tryggere, hvis jeg kan forsøge at kontrollere situationen. I bund og grund en falsk form for tryghed, for når alt kommer til alt, så tror jeg på at det som skal ske – sker, ligegyldigt om jeg forsøger at kontrollere mig igennem det. Jeg minder dagligt mig selv om følgende :

  Det kræver flere kræfter at holde fast og forsøge at kontrollere,  end at give slip i tillid til processen og universet <3

En kærlig opfordring til dig der læser med her – følg din indre stemme, din intuition, din guidning – det liv der ligger på den anden side af kontrol, er magisk og forløsende på flere plan. Øvelse gør mester – og vi er her for at lærer <3

I kærlighed og omsorg

Camilla

One Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *