butterflytransform

 

Sommerfuglen kan ikke bevise for larven, at den også kan blive en sommerfugl : der er ingen logisk måde.

Men sommerfuglen kan vække en længsel i larven – det er muligt.

Det er energi – der vækker energi <3

Kære dig <3

Ovenstående er et uddrag af en tekst, om et tarot kort (Mesteren). Jeg synes det på en hel særlig og smuk måde, beskriver hvordan vi alle med vores smukke farver og talenter, kan inspirere andre sjæle vi møder på vores vej.

 Livet er for mig lig med evig transformation. En smuk og nærende cyklus <3 Vi er alle larver i perioder – her “spiser” vi os gennem livet med stor appetit , i form af både oplevelser og erfaringer. I både solskin og gråvejr. Indtil  vi en dag er “mætte” og det er  tid til en mere indadvendt periode. En stund hvor vi  “pupper” os og forsøger at finde hoved og hale i alt det som vi har “oplevet”. Denne tid kan for mange føles ganske udfordrende. Kan føles som om det hele er for meget og voldsomt overvældende. En periode hvor tålmodighed og søgen indad bør være vores højeste prioritet, men hvor virkeligheden for mange, er ganske anderledes. Det er ofte i vores “puppe” tid, at vi ser ud og kun ser smukke sommerfugle omkring os. Det er ofte i vores sværeste stunder, at vi misunder andre deres smukke farver, gå på mod og energi. Det er ofte i disse stunder, at vi har svært ved at se vores egen skønhed. Vi ser højest “hårene på vores larveben”, det er ofte i denne tid at rigtig mange har svært ved at se lyset men det er også her “magien” sker…..det er lige her vores længsel bliver vækket <3

butterfly-quote-600x598Den dybe længsel efter igen at folde vores farverige vinger ud, og flyve sammen med de andre smukke sommerfugle her på jorden <3 En transformation har fundet sted på smukkeste vis – vi flyver, vi nyder, vi skaber længsel i andre, indtil vi en dag bliver grebet af larvens appetit og tager en tur mere i livets cyklus <3

En kærlig opfordring til at du med kærlighed og tillid til dig selv og livet, vil NYDE processen lige gyldig om du er larve – puppe eller sommerfugl lige nu <3

I kærlighed og omsorg

Camilla

weareallbutterflies

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *