its impossible

Kære dig der læser med her <3

Jeg har lyst til at starte denne fredag, med nogle tanker omkring  de “stemmer” vi alle kender. Stemmerne der siger : Det er UMULIGT , Det er for FARLIGT, Det er NYTTESLØST, DROP DET det giver INGEN MENING osv……

Alt sammen sagt ud fra en pulje af STOLTHED, ERFARING, FORKLARINGER og OVERSPRINGSHANDLINGER <3

Hånden på hjertet –  det er så nemt at lade sig stoppe og begrænse, af ovenstående ord og følelser <3 Det er som om “puljen” larmer, råber og står med store bogstaver, på en langt mere dominerende måde, end den stille hvisken fra hjertet <3

Det er min oplevelse at stemmerne kan stamme både fra vores omgivelser men så sandelig også fra os selv. Jeg vil i dette indlæg fokusere på dem der stammer fra os selv og vores indre. Vi er ofte vores egen værste kritiker og vores egen største stopklods. 

HVORFOR ER VI SÅ DET ??

Min oplevelse er, at vi agere og handler ud fra summen af vores livserfaring på “godt” og “ondt”.  Vi har alle fået ar på sjælen, på den ene eller anden måde. Vi har alle oplevet at blive svigtet, at blive valgt fra, ikke at blive mødt i vores behov og ønsker, at blive grinet af, at blive skældt ud, at gøre ting “forkert”, at gøre ting “rigtigt”, at holde “masken” selvom vi blev ramt, at sige en ting men mene noget andet – ja kunne blive ved men stopper her, er sikker på du forstår hvad jeg mener <3 Ligegyldigt hvordan din opvækst og liv har været generelt,  er jeg sikker på at du har oplevet følelsen, fornemmelsen, oplevelserne igennem livet – fra du var helt lille, åben og tillidsfuld <3 til hvor du er i dag <3

I min verden er alle vores stop klodser, en måde hvorpå vores krop og sind, prøver at “passe på os” <3 Alle oplevelser lagres i vores krop og sind – og i det øjeblik, at vi genoplever en lignende følelse, en situation – så “afspiller” vores system et hurtigt tilbageblik på hvordan det gik sidst (hvis vores hjerne vel og mærke er færdigudviklet) Hele denne rationalisering er i bund og grund “fornuftig” nok, men desværre er det ikke sådan at vores krop og sind tager højde for de ændringer der kan være sket siden sidst. Det vil sige at  selvom vi har en hel anden alder, er et helt andet sted i vores liv,  det drejer sig om helt andre personer og eller situationer – så råber vores krop “ALARM – ADVARSEL” – “DET ER UMULIGT”, “DET ER FOR FARLIGT”, “DU BLIVER TIL GRIN”, “DET ER FOR RISIKABELT”, “HUSK HVORDAN DET GIK SIDST”, “PAS PÅ – PAS PÅ – PAS PÅ” …………….og Ja, der er klart situationer, som vi skal gøre hvad vi kan for at undgå (liv og død scenarier), men det allermeste er “larm”, som forhindre os i at leve et liv med krydderi og i alle regnbuens farver <3

På denne fredag vil jeg derfor opfordre dig til at lytte til dit hjertes stemme :

Heart-3d-for-medical-use_30

Lyt indad, lyt godt efter – hvad er det for nogle længsler der bor i dit hjerte ? Hvad er det du drømmer om at gøre ? Hvad er det du altid har ønsket dig ? Lyt til den lille stemme ? Giv den plads ! Giv den opmærksomhed ! Lad den gerne blive højere <3 Tillad dig at lytte og mærke dit hjertes sang <3 Dit hjerte hvisker til dig hver dag – du kan vælge at lytte eller overhører. I min verden så er det i hjertets længsel at den dybe PASSION bor. Det er herfra vi kan udrette det vildeste og mest magiske. Det er herfra vi finder inspirationen til at leve vores dybeste drømme ud. Det er herfra vores livsenergi sendes ud <3

Ved træning, terapi, fokus og bevisthed – er det muligt at dæmpe og/eller helt slette de larmende stemmer og i stedet stille og roligt skrue op for hjertets smukke stemme og sang <3

Vil ønske dig den dejligste weekend – håber den bliver nærende og sansende på alle måder, og at du sætter tid og rum af til at lytte indad. Du, dit hjerte og verden fortjener det <3

I kærlighed og omsorg

Camilla

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *