say yes adventures

 

Kære dig <3

Har lyst til at dele lidt tanker fra min tidlige morgen, i et fly på vej til Mallorca. Som jeg sad der på sæde 7F, genkendte jeg en følelse……….en følelse som jeg sidst mødte, da jeg i 2015 drog af sted på min Camino vandring.

En følelse af, at tage afsted på et eventyr, uden helt at vide hvad der ventede mig. Hvilken personlig tranformation jeg havde i vente. Jeg kan huske hvordan jeg talte med familie, venner mm. om, at det hedder sig, at alt hvad man har haft af fysiske skavanker og alt hvad man har med i sin “rygsæk” – det møder man på Caminoen. Jeg følte en afklarenhed  og en lethed i krop og sind, da jeg delte dette med folk omkring mig…………men det som efterfølgende gik op for mig, var at det var ord og sætninger jeg havde delt  – det der manglede var den kropslige oplevelse.

Følelserne <3 

 Den helt nære oplevelse ,af at kunne stå midt på et bjerg i Spanien og græde over den tilgang som Spanierne f.eks har til deres hunde, en dyb følelse af åndelig kontakt med min afdøde far, midt på en øde strækning, min stærkeste vilje og evne til at fortsætte trods udfordringer med vabler undervejs,  den  dybe og altomsluttende taknemmelighed der bredte sig i min krop igen og igen undervejs………..nogen gange som dyb ro og varme andre gange krydret med tårer – og ALLE de mange andre fantastiske og uforglemmelige oplevelser og følelser jeg mødte undervejs.

Det at MÆRKE det kropsligt med alt hvad der indebærer, gør at jeg taler et helt andet sted fra, når jeg i dag taler om min Camino vandring. Tror jeg bedst kan forklare det med at de ord og sætninger kom fra mit hoved men den kropslige oplevelse og de følelser, jeg i dag har omkring vandring kommer fra mit hjerte <3

Tilbage til mit flysæde hertil morgen ……for som jeg sad der og kiggede ud af vinduet ved take off, slog det mig at jeg endnu engang er taget afsted på et eventyr….uden helt at vide hvilken proces og transformation der er i vente…. har hørt mig selv sige 11 INTENSE dage – men hvad det i bund og grund kommer til at betyde, ved jeg først når jeg atter sidder i flyet på vej mod Danmark igen.

Jeg er spændt – nysgerrig -åben – klar….. og så må vi se hvad mine 11 “intense” dage på Mallorca, har med at gaver, læring og indsigt til mig <3

I hører nærmere ………..

I kærlighed og omsorg

Camilla

heart

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *