Kære dig <3

Som jeg sidder her på altanen, i solskin og med vandmelon indenfor rækkevidde, har jeg lyst til at sætte et par ord på mine 11 dage på Mallorca.

Du husker måske fra mit sidste indlæg, at jeg var spændt på hvad de 11 intense dage, havde med til mig af indsigter og gaver.

Først og fremmest en dyb  T A K N E M M E L I G H E D <3

En dyb taknemmelighed fra top til tå, over at beskæftige  med det som giver allermest mening for mig – nemlig mennesker af kød og blod. Relationer, sammenspil, spejling – ALT krydret med hver vores “bagage”, opvækst, overbevisninger og begrænsninger.  Jeg vil gå så langt og sige det er blevet min passion. Jeg elsker at blive klogere på mig selv og dem jeg møder på min vej. At forstå hvilke reaktionsmønstre der bliver aktiveret, hvilke overlevelsesstrategier der bruges bevidst som ubevidst, at opleve at blive aktiveret og aktivere andre, at se ind bag “facaderne”, at observere og handle og sidst men  ikke mindst rumme i dyb kærlighed til den sjæl der “gemmer” sig inde bag ved det hele <3

Det og mere til, fik jeg som de flotteste gaver, på min tur til Mallorca. Jeg var vidne til de smukkeste transformationer. Til sårbarhed, til ærlighed, til tårer, til grin og alt derimellem. Min TAK skal lyde til de modige, “nøgne” og ærlige kursister – der med ihærdighed, gå på mod og tillid, gik til opgaverne med krop og sjæl <3

Jeg føler mig heldig, privilegeret, rig og taknemmelig over at være med på en lille del af  jeres indre  og ydre”rejse” <3

Nu sidder du måske og tænker, dejligt men hvad har det at gøre med  kamæleonen der beholdt sin farve ? Den kommer vi til nu :o)

kamæleon

I december skrev jeg et indlæg omkring det at være for fleksibel – en evne jeg har udviklet fra jeg var ganske lille. Ganske tidligt i mit liv, lærte jeg at passe ind alle steder. Faktisk nogen gange i en  sådan grad at jeg “skiftede farve”.  Gik i et med rummet, væggen, omgivelserne. På en mine gåture i ugen der er gået, kom billedet af kamæleonen til mig. Når kamæleonen befinder sig i røde farver – bliver den rød. Når den befinder sig i grønne farver – bliver den grøn osv…… Man kan vel egentlig gå så vidt at sige at jeg har haft kamæleon evner :o)

DET HAR JEG SÅ IKKE LÆNGERE (i hvert fald kun når jeg bevidst vælger den til ) <3

Det er efterhånden en del år siden, jeg blev opmærksom på mine “evner”. En ting er at blive opmærksom og få det frem og op i bevistheden, næste skridt er at forstå hvorfor jeg har udviklet den evne ? Hvad den evne har gjort af gode ting for mig ? Og så sandelig også hvad der var skidt ved den evne ? Om det var en evne jeg skulle videre udvikle ? Og / Eller afvikle ? For mig har det været en “rejse” at komme dertil hvor jeg er i dag. Der ligger MANGE timers terapi, kropsbehandlinger (af flere forskellige arter), uddannelser og indsigter bag, at jeg i dag kan sige, at selv i mere intense situationer – så formår jeg i dag at beholde min farve og stå ved den jeg er.

Det er befriende – det er autentisk – Det er ægte <3

Og det er en af de andre meget store gaver jeg har fået med hjem fra Mallorca. Jeg var MIG med alt det jeg er. Det har været skønt at blive “testet” i et mere intenst “miljø”. 11 dage – 10 kursister – 1 underviser – 1 følelsesmæssig hjælper – 2 nye værktøjer – “gryder der koger” – hver vores historie – processer – gamle oplevelser der kommer op til overfladen – sårbarhed – traumer der forløses – overbevisninger der bliver omformuleret – ø-kuller – sammenhold – intensitet – gå hinanden på nerverne – ærlighed – værdier – skænderier – væremåder – En skøn “sammenkogt” ret – og masser af muligheder for at blive tricket i gamle “kamæleon” mønstre.

Det blev jeg ikke <3

Jeg var mig med krop og sjæl og med mine unikke farver <3

TAK dybt fra mit hjerte for den indsigt <3

Den sidste aften vi havde sammen på Mallorca, havde de dejlige kursister været kreative og købt gaver til Mette og jeg. Ikke “bare” gaver – men gaver med omtanke, dybde og kreativitet. Endnu engang TAK for hver og en. De betyder mere end I overhoved kan forestille jer. Alt har fået en plads i mit hjem og på spejlet i mit badeværelse står denne smukke tekst : FOLLOW YOUR OWN STAR ….. og det gør jeg !

I kærlighed og omsorg

Camilla

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *