Kære dig som læser med <3

Har taget tilløb, til at dele min onsdag aften oplevelse med dig. Jeg gør det fordi jeg ved, at de følelser, tanker og modstand jeg mærkede, er genkendeligt for rigtig mange kvinder <3

I ugen op til i går, fik jeg tilsendt en mail, hvor sløret blev løftet for det tema vi skulle arbejde med

S E N S U A L I T E T

Samt en kærlig opfordring til at tage noget tøj på hvor vi følte os sensuelle og gerne så lidt tøj som muligt. Hånden på hjertet <3  det startede en lavine af tanker og følelser i mig.

Og en endeløs pladespiller kørte i de samme genkendelige riller : Jeg er for tyk….Jeg er for stor….Jeg er for maskulin….Jeg har topmave….Jeg har slaskearme….. Jeg har tykke lår ….og sådan kunne jeg blive ved….. Der var meget galt !

De forskellige “forestillinger” om hvad jeg var for meget af, var alle nogen som jeg kendte  – men ALDRIG  har de alle sammen vist sig på en gang, og været så larmende. Helt ærligt det var alt andet end rart og komfortabelt at blive bevidst om hvordan jeg tillod disse overbevisninger/forestillinger at begrænse min forventningsglæde. Ej heller bevistheden om hvor ukærligt jeg “talte” til mig selv…….

Faktisk overvejede jeg et par gange at blive væk ! Omvendt så skrev jeg første aften i Soulhouse, mine intentioner ned for min deltagelse i Femineflow – 5 onsdage i træk………..og her stod der ikke noget med at blive væk, når udfordringen strakte mig langt ud over min komfortzone :o) ………………..så det var et NO GO for mig. Det var med sommerfugle i maven så store som flagermus, at jeg checkede ind i går aftes. Her blev jeg mødt af en masse lækre og modige kvinder, som alle havde haft deres “følelses laviner” på den ene eller anden måde.

Alle var vi sårbare på hver vores måde – inden vi indtog dansegulvet <3

Og så skal jeg love for at der blev transformeret <3

Fra at jeg følte at det meste var galt med mig, så skete der en forvandling, lige der på dansegulvet. For hver vejrtrækning, hvert trin, hver bevægelse, hver melodi og guidning, kom jeg mere og mere i kontakt med min indre kerne. Den indre kerne, som ved at jeg er PERFEKT som jeg er <3

Wouww det var virkelig en smuk, sårbar, modig og uforglemmelig oplevelse. Inden aften var omme var der ingen tvivl i mit sind.

Jeg var SMUK – SENSUEL – LEVENDE – FEMININ – SÅRBAR

på den smukkeste og mest autentiske måde ever <3

Og så havde jeg til med fået en ny “ven” – i form af en fjerboa <3

Jeg håber ved at dele dette med dig i ærlighed og sårbarhed, at kunne inspirere dig på din udviklingsrejse. Når du mærker at sommerfuglene bliver til flagermus, så vær ærlig, nysgerrig og sårbar MEN GØR DET ALLIGEVEL <3

Det er når vi bevæger os ud af vores komfortzonen at vi udvikler os som mennesker / sjæle.

I kærlighed, ærlighed og omsorg

Camilla <3

P.s. Havde aldrig troet at der skulle stå en fjerboa på min ønskeseddel – det gør der nu :o)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *