Godmorgen til dig <3 

“Når lynet rammer” -eller “når lynet slår ned”, fik en HEL anden betydning for mig og min allernærmeste familie, for 14 dage siden. 

En smuk sensommer søndag, hvor solen skinnede det allerbedste den havde lært og med hver vores planer for dagen. En dag – hverdag som weekend, – hvor vi står op ganske uvidende om, hvad dagen har med til os, i form af “gaver” og forskrækkelser. Det var sådan en dag, søndag d. 17 september <3 

En søndag som vil blive husket af mange. En søndag hvor Københavns gader, summede af tilskuer til endnu et 1/2 Marathon og hvor husejerne havde travlt, med at nyde en smuk søndag i haven, og måske med et enkelt besøg eller to på containerpladsen….. med andre ord, en søndag med solskinsvejr og mulighed for det meste. 

Men også en søndag hvor vejret endnu engang viste os sin STYRKE. Indenfor ganske kort tid slog vejret om i København og omegn. Fra solskin til skybrud – med lyn og torden åbnede himlen sig, og forvandlede 1/2 Marathon og søndags sysler, til vand i store mængder. Løbere der måtte søge dækning, kældre der blev oversvømmet, en motorvej der endnu engang blev lukket og midt i alt det kaos – blev mine forældres hus ramt af et lyn og brød i brand. 

Uvirkeligt og voldsomt  på en og samme gang <3

Pludselig skete det, som aldrig sker for en selv, kun for “naboen”. “Lynet slog ned”………. og vendte op og ned på vores søndag. Pludselig blev en planlagt søndag forvandlet til en søndag med uvished og uvirkelighed. 

Jeg er sikker på vi alle har prøvet det, eller kender nogen der har prøvet det. At stå uvidende op til en dag, som skal vise sig, at udvikle sig til et “mareridt” i større eller mindre grad <3 

SYGDOM – DØD – ULYKKE

Kan ramme os alle  ! Som lyn fra en klar himmel, tager vores dag en drejning, og vi halser efter, i et forsøg på at fatte og forstå HVORFOR.  Hvorfor mig ? Hvorfor os ? 

Svarene får vi sjældent lige her og nu, og hvis vi gør, så er det måske værd at se dem efter i krogene. Jeg tror personligt ikke på ” at vi har fortjent det” – “at det er vores egen skyld” mm.  Jeg er meget imod skyld, skam og jante lovs kulturen.

Jeg tror på at der er en mening med det vi oplever i livet. At det skal give os nogle indsigter og læring. At vi skal udvikle nogle kompetencer og / eller blive bevidste om dem vi allerede har, men ikke har anerkendt eller accepteret endnu. Jeg tror på at store traumatiske begivenheder, kan være en drivkraft og hjælpe os til at finde ind i vores hjerte <3

Ind til  kærlighed, tillid, taknemmelighed, rummelighed og ydmyghed <3 

Hvad end din søndag har med til dig – så ønsker jeg dig alt det bedste.

I kærlighed og omsorg

Camilla

Ps. Mine forældres hus slap billigt (siger fagfolkene). Loftrum og tagkonstruktion er brændt og dertil en del sod og vand skader. Det betyder at de er blevet genhuset i en lejlighed for de næste 4-6 måneder. Det skal ikke undervurderes hvor voldsomt det er kun at have dit tøj hos dig. Alle dine “overlevne” ejendele er pakket ned i flyttekasser og står på et lager. Bedste billed er måske at skulle  forvandle et hotelværelse til dit eget hyggelige hjem for de næste 4-6 måneder. For de har muligheden for at skabe deres egen lille hygge hule. Stearinlys, blomster, simremad, kærlighed og omsorg fra familie og venner kan bære en langt. Ingen tvivl om at de vil have dage hvor det føles “let” og sandelig også det modsatte men de er på vej <3 og med en favnfuld af taknemmelighed. De kunne have stået i en hel anden situation, i et helt andet land og med helt andre betingelser. 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *