God formiddag til dig <3

Jeg har lyst til at starte denne lørdag, med at dele lidt tanker og oplevelser omkring, min helt egen stemmerejse. Min rejse startede, for alvor, for knap 1,5 år siden. Drevet af en længsel efter at være en del af et gospel kor, tog jeg kærligt “den lille Camilla, som også bor i mig” i hånden, og sammen drog vi på en fælles stemme rejse. Du kan læse her, hvordan det hele startede <3

“Lykkepiller” på noder, livsglæde og “rød” zone

I dag, som jeg sidder her bag skærmen, er jeg så TAKNEMMELIG over at have taget skridtet. Skridtet ud i det ukendte, det “farlige”, de ukomfortable, det smukke, det sårbare, det lærerige og det udviklende sang univers. Og det har virkelig været en rejse, som jeg slet ikke kendte omfanget af, da jeg startede den.

Jeg havde ingen ideer om hvilke INDSIGTER der skulle dukke op på vejen. Ingen ide om de KROPSLIGE REAKTIONER, jeg er blevet opmærksom på  og har mødt undervejs … og stadig møder. Og absolut ingen tanke og forestilling om hvilken LYD der kan komme ud af mig !

Siden februar måned i år, har jeg sideløbende med koret fået ene undervisning i sangteknik, af en ganske særlig engle. En meget tålmodig, ærlig og kærlig kvinde. Hun har en evne til at skubbe mig helt ud til kanten. Helt derud hvor jeg mærker “jeg er i live” <3 Ud hvor den røde komfortzone begynder at tage farve og hvor min krop viser mig de smukkeste tegn på, at det her føles “utrygt”. Nogen gange går jeg derfra helt opstemt andre gange med en tvivl på mig selv og mine evner……….men Marianne rummer mig og alle mine indvendinger, svingninger og krumspring. Og hold nu op hvor er jeg bare taknemmelig for det. Det er en gave at have en “Marianne” ved sin side, når man bevæger sig ud på nye områder, og hvor man som en naturlig del af det, er svingende i ens tro på at det skal lykkes  <3 

Hver gang jeg har været hos Marianne, får jeg hjemmeopgaver for. Øvelser og lyde jeg skal øve mig på til næste gang. Og jeg gør det – kan faktisk slet ikke lade vær 🙂 Gad vide hvad min underbo egentlig synes om det ? eller hvad billisten i bilen ved siden af mig i krydset tænker, når jeg sidder i bilen og skråler derudaf ? Det smukkeste af det hele er at jeg er fuldstændig ligeglad. Jeg klør på. Nogen gange lyder det ikke så godt andre gange bliver jeg fuldstændig overrasket over at der kan komme så smukke og høje toner ud af  mig. Min stemmerejse er kun lige begyndt….den bringer mig ud i hjørner af min krop og sind, som jeg ikke har besøgt i mange år……..

Det skal blive spændende at se og mærke hvor jeg er henne om 1 år……..

Jeg deler dette med dig, i håbet om at inspirere dig til at gå efter din længsel………..vi har alle vores grunde til at holde igen – men den eneste det i bund og grund går ud over, er OS. Så kære dig der læser med her, en kærlig opfordring til at tage din lille pige eller dreng i hånden, og drag ud på jeres rejse. Jeg kan ikke garanteret at det vil føles lige komfortabelt hele vejen – men det er helt sikkert rejsen værd <3 

Hvis du skulle have en lille sangfugl gemt i dig, så er du hjertelig velkommen til at komme og synge med os. Ordrup Gospel kor er et dejligt kor med plads til ALLE under ledelse af  Alexander – som har en fantastisk evne til at forestille sig “slut resultatet” hver eneste gang, når han præsentere et ny sang for os. Alexander er det mest tålmodige menneske. Han tror på os, når vi selv tvivler.

Ønsker dig en dejlig og nærende “rejse” <3 

I kærlighed og omsorg

Camilla 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *