Kære dig <3

Jeg tror på, vi alle bliver født i denne verden – på denne jord, med hver vores mission. Jeg tror på at vi er her for at lærer og udvikle os som sjæle. Jeg tror også på, at det er i de sværeste perioder i vores liv, at vi udvikler os allermest. Jeg har et utal af eksempler fra mit eget liv. (svigt, skilsmisse, sygdom, for bare at nævne et par overskrifter 😉 ) Fællesnævneren for de sværeste perioder i mit liv har været, at det var FORFÆRDELIGT at være i. På den store følelses skala, der var vi ovre i den tungeste ende. VREDE, SORG, MAGTESLØSHED, VÆRDILØS, SKAM, SKYLD, MODLØS var  nogen af de følelser, som buldrede igennem mig. Undervejs mistede jeg fodfæste mange gange, troede aldrig jeg skulle komme igennem det…..men indtil videre har livet igen og igen, bekræftet en talemåde jeg hørte tidligt i mit liv  :    

                    ” Vi bliver aldrig budt mere end vi kan klare ” <3 

Jeg skal hilse og sige at ordene i sig selv, er en ringe trøst, når alt er på sit højeste. For mig svarer det til at sige “Der er så mange andre fisk i havet”, som også er et typisk udsagn at hører, efter et brud fra ham eller hende, som du troede var den eneste ene <3 Min personlige oplevelse er at det “bare” er ord – ord som er svære at tage ind, når vi er allermest ramt af livet – MEN at de omvendt kan give så meget mening, når vi er på den anden side, og har fundet fodfæste igen <3 

For JA vi finder fodfæste igen. Nogen gange ganske hurtigt – andre gange kan det trække ud. Tidligere i mit liv, så kunne det ikke gå hurtigt nok, med at komme videre ud over stepperne. Så snart jeg mærkede en eller anden form for fodfæste, så skulle der fart på igen. Jeg havde hverken tid eller lyst til at mærke, hvad en pågældende oplevelse havde givet mig med i livet. Udover at jeg var ung, så var der også en frygt for mig i at gå ind i nogen af de følelser igen. Frygt for at det startede forfra eller frygt for at se “virkeligheden” i øjnene. 

Livet / alderen har lært mig en hel anden tilgang til de svære stunder. Selvom de stadig kan være en mundfuld at komme igennem, så har min erfaring og min nysgerrighed meget mere at skulle have “sagt” i dag. De svære stunder kan stadig være voldsomme men jeg “bløder” dem op med en nysgerrighed på  …… hvad de skal lærer mig ? Som lag i et løg, ser jeg ærligt på en given situation. Spørg mig selv hvad det får mig til at føle ? Gør mit ypperste for at rumme og acceptere de følelser der er i spil. Ofte træder jeg et skridt tilbage og ser oplevelsen udefra – det giver mig en anden vinkel og en mulighed for at se og smage på det hele derfra. Det giver mig en bedre forståelse for hvad det er der er i spil ? Hvad det er jeg bliver ramt af ? En mulighed for at favne den lille Camilla på eks. 4 år – som er blevet “vækket til live” og som i den grad har behov for at mærke at den voksne Camilla forstår hende og passer på hende…….. derudover så føler jeg i dag at jeg har så meget erfaring med mig, at jeg også ved hvornår det er tid til at række hånden ud og bede om hjælp/støtte i en given situation.

I dag tror jeg på at der er en mening med det hele. Der er en mening med de mennesker jeg møder på min vej igennem livet. Nogen skal lærer mig nogen af livets store temaer. Nogen skal sige lige de “magiske ord” som jeg ikke selv kunne finde, og som bliver springbræt til mit næste udviklingstrin. Nogen er kommet for at være en del af mit liv i mange år, andre krydser jeg bare vej med i en kort stjernestund. LIVET ER MAGISK og det er med de briller jeg hver dag starter en ny dag <3 

Jeg er dybt taknemmelig over ALT hvad jeg har oplevet indtil dags dato. Jeg er dybt taknemmelig over ALLE de skønne sjæle jeg har mødt på min vej gennem livet – både dem der stadig er en del af mit liv, men så sandelig også dem som jeg har sagt farvel til< <3 

Hver og en har I på hver jeres måde hjulpet mig i min udvikling af følelser som ligger i den helt anden ende af skalaen, end de tunge jeg nævnte ovenfor. Her er der tale om smukke følelser som KÆRLIGHED, RUMMELIGHED, TILGIVELSE, TILLID, ACCEPT, FORSTÅELSE OG DYB TRO PÅ LIVET OG DET SOM LIVET BYDER MIG <3 

TAK !

I  kærlighed og omsorg

Camilla 

 

 

 

+

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *